STUDIO Yoga

Yoga maakt je lichaam actief , sterk en soepel en de geest kalm en geconcentreerd. In STUDIO Hillegersberg vind je verschillende soorten yoga lessen, gegeven door ervaren docenten voor alle leeftijden en doelgroepen. De mooie studio’s zijn zeven dagen per week geopend.

Yoga voor volwassenen Privélessen Yoga voor kinderen Zwangerschapsyoga

STUDIO Dans

STUDIO Hillegersberg geeft (samen met jonge docenten van Codarts) kinderen plezierige en leerzame lessen. Spelenderwijs leren de peuters en kleuters de basis principes van dans en wordt hun muzikale en bewegingsgevoel ontwikkelt. Vanaf 6 jaar is er meer aandacht voor de danstechniek bij Ballet, Moderne Dans en Streetdance.

Dans en ballet

STUDIO Massage

Bij STUDIO Hillegersberg kun je je heerlijk laten masseren door ervaren masseuses. We bieden verschillende technieken aan zodat je zelf of in overleg een keuze kunt maken. In een rustige en vertrouwde omgeving en in combinatie met heerlijke oliën tijdens de massage kom je tot rust en verlaat je ontspannen ons sfeervolle pand.

Massages
facebook Bekijk foto's en aankondigingen op Facebook, en like ons!

STUDIO Hillegersberg (Yoga, dans, massages)

Kies je cursus!

Schrijf je in bij STUDIO Hillegersberg, en mediteer, beweeg, speel, luister en leer!
Kies je cursus

STUDIO Verhuur en B&B

STUDIO Yoga/Dans en STUDIO Midden zijn te huur per (1/2) dagdeel.
Ruimten & tarieven

STUDIO Hillegersberg geeft een speciale ervaring: slapen en wonen in een Yoga, Dans en Massage Studio. Je kunt meedoen met een gratis yogales of reserveren voor een massage.
B&B Hillegersberg

VIDEO

Klik op video en kijk nogmaals naar STUDIO Hillegersberg op Youtube!

Heb je vragen?

Heb je vragen, laat het ons weten, neem contact op...
Contact

Deze website is gemaakt door Infojuice.org