• YOGA

    YOGA

    Neem contact met ons op voor meer informatie!
    Hieronder vind je onze telefoonnummers, de adressen, de route en een contactformulier waarmee je snel een e-mail bericht kunt sturen.

    → Lees meer

STUDIO Yoga

EINDE EN BEGIN!

Beste Cursisten,

STUDIO Hillegersberg op de Minstreelstraat sluit. Er is nog een AFSCHEIDSWEEK begin juni. Daarna gaan we het pand leegruimen.

Ingrid gaat door met yoga lessen geven op een andere locatie, namelijk in het Achterhuis op de Hoyledesingel 46, achter het huis van de familie Tromp. We gaan starten in juli.. We beginnen met groepslessen op dinsdagochtend om 9.30 uur en zondagochtend om 10.30 uur. Privé- en coachinglessen blijven op afspraak.

We gaan werken in vier blokken per jaar. In juli en augustus is er een speciaal zomerblok. Voor ieder blok kun je intekenen, vol is vol. Er zijn maximaal 12 plaatsen per les.

Heb je een abonnement of strippenkaart dat nog geldig is als we gaan beginnen in het Achterhuis, dan kun je die, in overleg, bij Ingrid haar lessen nog gebruiken. Is dat niet het geval dan kun je instappen in het nieuwe systeem: per blok aanmelden en betalen.

ROOSTER 2021

Juni
AFSCHEIDSWEEK en dan 2 weken vakantie
Juli en augustus
zomerblok groepslessen en privélessen in Achterhuis
Sep-december
herfstblok groepslessen en privélessen in Achterhuis

Het Achterhuis is een prachtige private locatie, rustig en sfeervol in een tuin. We hebben er daarom veel zin in. Weet je nu al dat je mee zou willen doen met de lessen in het zomerblok of herfstblok vanaf september, laat het dan svp vast weten. (ingrid@studiohillegersberg.nl)

Roisin gaat in september ook starten in het Achterhuis op vrijdagochtend en zaterdagochtend. Dit doet zij via haar eigen bedrijf en niet via STUDIO Hillegersberg. Info is te vinden op haar webpagina: www.effelekkerzen.nl

Namasté,

Ingrid Dalmeijer

AFSCHEIDSWEEK

Inschrijven Les Reserveren

VIDEO lessen Coaching en Privé lessen

Op de valreep is het toch nog mogelijk om groepslessen in de studio te geven. Daarmee kunnen we ook definitief in juli starten op de Hoyledesingel

Om dit te vieren zijn jullie welkom voor de laatste groepslessen in de studio voor we definitief de Minstreelstraat verlaten.. De lessen zijn gratis, maar schrijf je svp wel in via Momoyoga. Er zijn maximaal 20 plaatsen per les. Je kunt voor meerdere lessen inschrijven. Helaas zijn niet alle docenten beschikbaar.

ROOSTER
dinsdag 1 juni 9.30 uur Hatha Yoga met Ingrid
zondag 6 juni 10.30 uur Yoga Chill met Ingrid
maandag 7 juni 20.00 uur Hatha Yoga met Stephanie
dinsdag 8 juni 9.30 uur Hatha Yoga met Ingrid
woensdag 9 juni 20.00 uur Vinyasa Flow met Roisin

Neem je eigen matje mee.

De VIDEO LESSEN zijn beschikbaar in het menu onder yoga.

Coaching en langere Privélessen zijn op afspraak. (ingrid@studiohillegersberg.nl of 0622756565)

STUDIO Vintage

STUDIO Vintage heeft een wisselend aanbod van meubilair en gebruiksartikelen. Uitgebreide info is te vinden op Marktplaats.

MARKTPLAATS

STUDIO Hillegersberg

Heb je vragen?

Heb je vragen, laat het ons weten, neem contact op...
Contact
facebook Bekijk foto's en aankondigingen op Facebook, en like ons!

Deze website is gemaakt door Infojuice.org