STUDIO Yoga

Vanaf 1 juli is STUDIO Hillegersberg weer geopend!
We zijn heel blij jullie weer te kunnen ontvangen. Inschrijven voor de lessen is al mogelijk.

Yoga maakt je lichaam actief , sterk en soepel en de geest kalm en geconcentreerd. In STUDIO Hillegersberg wordt dagelijks les gegeven in verschillende Yoga/Dans stijlen.

GRATIS PROEFWEEK

VEILIGHEIDSREGELS:
– Ben jij of een huisgenoot verkouden, kom dan niet naar de les.
– Reserveer je les altijd via momoyoga.
– Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Deze zijn aangegeven op de vloer zodat er altijd 1,5 m afstand is.
– Kleed je thuis al om en ga voordat je weggaat thuis naar het toilet.
– Neem je eigen mat en kussen mee.
– Was je handen voordat je de kleedkamer ingaat. Er is een kraan en er staan alcohol pompjes klaar.
– Schrijf je naam in het boek als je binnenkomt.
– Leg je mat in de aangegeven vakken.
– Blijf niet in de kleedkamer hangen, daar kun je de 1,5 m niet bewaren. Kom gespreid binnen en ga gespreid naar buiten.

Inschrijven Les Reserveren

Yoga voor volwassenen Coaching en Privé lessen Barre Fitness Zwangerschapsyoga Yoga voor Kinderen

STUDIO Verhuur

STUDIO Hillegersberg is te huur per heel of half dagdeel.
Ruimten & tarieven

Heb je vragen?

Heb je vragen, laat het ons weten, neem contact op...
Contact

ONLINE LESSEN

FULL SCREEN
Als je de les start komt er onderin een menu tevoorschijn. Je kunt direct casten naar je smart-tv. Of klik op YouTube. Je gaat dan naar de site van YouTube. Als je daar in het menu op het rechter icon klikt, wordt de les in full screen afgespeeld.

WEEK 8

WEEK 7

WEEK 6

WEEK 5

WEEK 4

WEEK 3

WEEK 2

WEEK 1

CLIP uit Stand van Nederland
De Industrie van het Geluk
14 feb 2018 20:25 • NPO2-WNL • 19 min

REACTIES

Bedankt voor de opbeurende reacties op de online lessen. We zijn blij dat we jullie daar een plezier mee doen. Blijf vooral reageren!

06-05-2020
Ik sta veel op mijn kop de laatste weken, maar dan vooral in mijn tuin. Met dit weer en zoveel tijd voor focus is die mooier dan ooit. Ik tuinier en verf mijn huisje, ook een vorm van yoga 😏
Maar wat mis ik de echte lessen van jou! Eigenlijk is dat altijd al 1,5 meter samenleving, ik hoop dat we heel spoedig weer mogen, lijkt me geen probleem eigenlijk, komen we gewoon in yoga outfit naar yoga .

06-05-2020
Wat fijn dat er een zwangerschapsles op staat en volgende week ook! Dankjewel. Daar ga ik vanavond gebruik van maken!

06-04-2020
Mooie Ingrid, ziet er heel mooie uit!

03-04-2020
Yoga Chill: Fijne les om relaxed de spieren weer een beetje in beweging te krijgen

02-04-2020
Dank voor de mooie yogales vanmorgen. Het lukte mij niet om ze via de site te downloaden vandaag omdat er een probleem was met de ‘videostreaming’. Eerder deze week lukte dit wel, maar vandaag is het via een omweg wel gelukt (opzoeken op youtube). Hoop dat jullie deze ‘terugtrek – periode’ goed en gezond doorstaan ! En vooral dat de yogastudio blijft bestaan.

01-04-2020
Ik heb nu twee online yogalessen van julie gevolgd heerlijk.
Natuurlijk zal ik een bijdrage storten op de rekening. Blijf gezond.

26-03-2020
Dank voor je mail. In plaats van een bijdrage voor het gebruik van de on line-lessen (die ik regelmatig doe, heerlijk! Dank aan jou en Roisin!), wil ik liever doorgeven dat ik geen restitutie of verlenging hoef tot 1 juni. Daarna zien we wel weer. Sterkte in deze bizarre tijden en blijf vooral gezond,

26-03-2020
mijn abonnement mag gewoon doorlopen! Ben nogal aan het hoesten – als ik weer beter ben bel ik je.

26-03-2020
Wat super lief dat onze abonnementen bevroren worden.
Nu vroeg ik me af of er ook een zwangerschapsyoga les online gezet worden?
SH: Er komt ook een zwangerschapsyoga les!

26-03-2020
Ik was van plan om per begin april weer te beginnen, dat doe ik dan per youtube, fijn dat dat kan. De bijdrage stort ik zo meteen. Heel veel sterkte!

26-03-2020
Dank je wel voor je mail. En uiteraard voor het gebaar. Ik had net mijn one fit abonnement opgezet en ergens in deze maand een jaarabonnement bij jullie afgesloten. Kijk er alvast naar uit om straks weer lekker to komen sporten. hopelijk voor een ieder duurt deze periode niet al te lang.
Sterkte. En..als ik gebruik maak vd online lessen dan zorg ik uiteraard voor een bijdrage, dat is niet meer dan logisch.

25-03-2020
Wat een fijne service van jullie!
Ik zou mensen daar gewoon een les voor laten betalen als je er een code aan toevoegt zodat alleen mensen die betalen kunnen meedoen, misschien niet jullie intentie op dit moment kan ik me voorstellen maar mochten jullie veel inkomsten gaan verliezen.

24-03-2020
Hallo Ingrid, ik heb vanmorgen je Yoga Chill les gevolgd. Het was zo fijn om te doen. Ik realiseerde me dat ik het erg gemist heb. Fijn om jouw stem weer te horen en te zien op YouTube. Prima te volgen. Echt super dat je dit gestart bent. Dankje. Zorg goed voor elkaar. Lieve groet.

24-03-2020
Vanmorgen, als vanouds, een les van Ingrid gevolgd. Heerlijk vond ik het. Erg fijn dat dat kan nu. Dank hiervoor.

22-03-2020
Wat fantastisch dat jullie eigen lessen online hebben gezet! Zondagmorgen om 11 uur zoals gewoonlijk een yoga chill-les gevolgd. Even wennen zo alleen, maar… heerlijk! Ook zonder full screen heel goed te volgen want zo vertrouwd! Morgen ga ik de les van Roisin volgen. Ondertussen was ik begonnen met de lessen van Adrienne; ook leuk! Kortom, wat mij betreft: groot succes en veel dank! Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Tot ziens en hartelijke groet,

22-03-2020
Heel hartelijk dank voor je lessen. Vanochtend gelijk gedaan. Ik vond het jammer dat het afgelopen was. Maar ook fijn dat er Vinyasa bij stond. Ik ga hem zeker proberen! Heb als goed voornemen om het dagelijks een les te doen. Omdat ik er vorige keer er ook niet was merk je dat al wel. Het was voor jou zeker ook gek om een les te doen met niemand voor je.? In ieder geval nogmaals dank en veel gezondheid!

22-03-20202
Vanochtend erg genoten van de les, vanaf mijn smart tv full screen.

22-03-2020
Ik vind het echt heel fijn dat jullie toch besloten hebben filmpjes te maken. Het is toch anders om jou en Roisin te zien dan om naar Adriene te kijken.

22-03-2020
De les van Roisin was heerlijk, goed van opbouw, duidelijk en niet te lang. Vanavond ga ik chillen met Ingrid

22-03-2020
Fantastisch Ingrid en anderen.
Goed gedaan deze lessen van jullie. Lekker herkenbaar en goed te volgen zonder steeds op het scherm te moeten kijken. Ik kijk uit naar meer…… Dank jullie wel

22-03-2020
Wat fijn, lief en professioneel dat je/jullie op deze ONLINE manier de yogalessen aanbieden! In de onwerkelijke werkelijkheid van vandaag de dag is het doen van yoga echt een moment om even de ellende, waarin de wereld is terecht gekomen, een moment te “vergeten”. De “30 days yoga with Adrienne” is inderdaad ook de moeite waard, maar je luistert toch het liefst naar jouw vertrouwde stem en instructies, alsmede die van Roisin. Heel veel dank en ook voor jullie, alsmede jullie dierbaren: blijf gezond en fit!

21-03-2020
Heel veel dank voor dit initiatief! En veel sterkte de komende periode.

21-03-2020
heerlijk om na een week weer een vertrouwd lesje te kunnen doen. Bedankt Ingrid. Blijf gezond en groet

21-03-2020
Mooie video,Ingrid!

STUDIO Hillegersberg (Yoga, dans en zaalverhuur)

facebook Bekijk foto's en aankondigingen op Facebook, en like ons!

Deze website is gemaakt door Infojuice.org