STUDIO Yoga

Dierbare cursisten,

Enige weken geleden hebben wij te horen gekregen dat het pand dat STUDIO Hillegersberg huurt verkocht is aan een projectontwikkelaar. Er zullen in het pand appartementen worden gebouwd. Dat betekent voor ons dat ons langlopende contract niet meer zal worden verlengd.

De huidige situatie met Covid en het feit dat wij over enige tijd het pand zullen moeten verlaten hebben ons doen besluiten STUDIO Hillegersberg te sluiten per 1 juni. Ook alle onderhuurders verlaten dan het pand. Dat is natuurlijk jammer, maar ook onvermijdelijk. Daarnaast is het na zesenveertig jaar werken met dans en yoga voor Ingrid persoonlijk een goed moment om wat meer ruimte en vrijheid te krijgen.

Veertien jaar geleden (na een lange danscarrière) ben ik gestart met yogalessen geven op de Hoyledesingel in het Achterhuis. Het privédomein van de familie Tromp. Het was een heerlijke plek maar na zes jaar had de familie het gebouw weer zelf nodig. Via een makelaar zijn we toen bij de Minstreelstraat 40 beland en wist ik onmiddellijk dat dit pand voor ons geschikt was. Het was alleen veel groter dan wat we nodig hadden. Naast de yogastudio hebben we daarom nog een dansafdeling, een massageafdeling en enkele jaren twee Bed&Breakfast in het pand gehad. Later zijn daar onderhuurders voor in de plaats gekomen. Het was naast hard werken allemaal ook erg leuk. Alle lakens en handdoeken die steeds gewassen moesten worden zijn we echter nooit vergeten.

Edwin en ik hebben genoten van het contact met klanten en cursisten en de dynamiek die ons bedrijf de afgelopen acht jaar in STUDIO Hillegersberg heeft gekend. We willen daarom iedereen bedanken voor jullie fijne aanwezigheid in de STUDIO en voor alle lessen die de docenten en ik aan jullie hebben kunnen geven. We hebben dat met hart en ziel gedaan.

Als we nog open mogen voordat we onze deuren definitief sluiten dan zullen we dat zeker doen. De zoomlessen gaan gewoon door op woensdag, zaterdag en zondag bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4). De privélessen kunnen nog worden gegeven tot eind juni.

Op dit moment zijn we aan het fantaseren over de vorm die STUDIO Hillegersberg eventueel nog krijgt in de toekomst. Het is nog te vroeg om daar op dit moment iets over te zeggen.

Namasté

Ingrid Dalmeijer
Edwin van den Berg

LOCKDOWN

ALLE GROEPSLESSEN IN DE STUDIO ZIJN TOT NADER ORDER GEANNULEERD.

De groepslessen kunnen wel via ZOOM ONLINE gevolgd worden. Je kunt de lessen op de normale wijze boeken.

De VIDEO LESSEN zijn ook nog beschikbaar in het menu onder yoga.

Inschrijven Les Reserveren SPECIALS VIDEO lessen

Coaching en langere Privélessen zijn op afspraak. (ingrid@studiohillegersberg.nl of 0622756565)

Coaching en Privé lessen

CORONA MAATREGELEN:
– Ben jij of een huisgenoot verkouden, kom dan niet naar de les.
– Reserveer je les altijd via momoyoga.
– Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Deze zijn aangegeven op de vloer zodat er altijd 1,5 m afstand is.
– Kleed je thuis al om en ga voordat je weggaat thuis naar het toilet.
– Neem je eigen mat, deken en kussen mee.
– Was je handen voordat je de kleedkamer ingaat. Er is een kraan en er staan alcohol pompjes klaar in de hal.
– Schrijf je naam in het boek als je binnenkomt.
– Leg je mat in de aangegeven vakken.
– Blijf niet in de kleedkamer hangen, daar kun je de 1,5 m niet bewaren. Kom gespreid binnen en ga gespreid naar buiten.

STUDIO Verhuur

STUDIO Hillegersberg is te huur per heel of half dagdeel.
Ruimten & tarieven

STUDIO Hillegersberg (Yoga, dans en zaalverhuur)

Heb je vragen?

Heb je vragen, laat het ons weten, neem contact op...
Contact
facebook Bekijk foto's en aankondigingen op Facebook, en like ons!

Deze website is gemaakt door Infojuice.org